FASTTRACK MAN

FastTrack Man är ett kosttillskott speciellt anpassat för dig som man. Det ultimata kosttillskottet när du vill nå din målvikt. Helt naturligt, tack vare extrakt från gurkmeja, curry- och pepparrotsblad. Den unika sammansättningen utgör det aktiva ämnet SlendacorTM som gör stora mogna fettceller mindre genom att öka nedbrytningen av fett.

Övervikt kan leda till lägre testosteronnivåer i blodet. Testosteron är ett hormon som är viktigt för att ha tillräckligt med energi i vardagen, för muskeleffekt, humöret och för manlig reproduktion. För lite testosteron kan leda till en känsla av för lite energi, utmattning och ge lägre motivation till att vara fysiskt aktiv.

Förutom SlendacorTM innehåller FastTrack man även:

  • Zink som bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Mineralen är också viktig för en normal ämnesomsättning av kolhydrater som indirekt kan påverka kroppsvikten.
  • Vitamin B6 som reglerar hormonaktiviteten i kroppen, däribland testosteron. Vitaminen påverkar också kroppens energinivå positivt och bidrar till en normal ämnesomsättning av protein och kolhydrater.
  • Jod som bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och normal sköldkörtelfunktion.
  • Krom som bidrar till att upprätthålla normala blodsockernivåer, som indirekt kan påverka kroppsvikten.

Utökad information

Användning

Ingredienser

Förvaring

Plikttext

Återförsäljare