Jabushe fortsätter starkt på den kinesiska marknaden

PRESSMEDDELANDE

Jabushe fortsätter starkt på den kinesiska marknaden

MedicaNatumin har erhållit ytterligare en större order från vår exklusiva distributör som omfattar flera av våra produkter i Jabushesortimentet. Värdet av ordern beräknas till ca. 11 MSEK.

MedicaNatumin fortsätter att se en ökad efterfrågan av Jabushe på den svenska marknaden och styrkan i varumärket har legat till grund för det stora intresset för Jabushe från den asiatiska marknaden, där svenska ”originalprodukter” står högt i kurs. Vår försäljning till Kina sker via en distributör, med exklusivt avtal genom frihandelszoner och online, vars marknadsföringsinsatser har höjt medvetenheten om Jabushe och resulterat i denna större order.

Jabushe, som är ett av Bolagets helägda varumärken med svensk tillverkning, är en unik hudvårdsserie och ett resultat av svensk forskning. Jabushe innehåller QAL-100, en patenterad formula som består av Q10, acetylkarnitin och liponsyra. Dessa substanser reducerar synliga ålderstecken, förnyar hudens spänst, lyster och reducerar porstorleken. Jabushe är en av få hudvårdsprodukter i världen vars kliniska studier publicerats i The British Journal of Dermatology.

För mer information om varumärket se www.jabushe.se

Denna information är sådan information som MedicaNatumin AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 februari 2018.

Jönköping 2018-02-27