Jabushe in på Lloyds apotek

Jabushe, Medica Nord's eget varumärke och en av de strategiskt viktigaste produkterna i bolagets portfölj, gör entré på apoteken. Lloyds apotekskedja, med ca 80 apotek, är först ut och har beslutat att ta in Jabushe's hela produktsortiment med start i början av maj 2015.

VD Jakob Johansson:

– Att bli listad på en apotekskedja som Lloyds är ett stort genombrott för hudvårdserien Jabushe, och ger Jabushe ytterligare en viktig kvalitetsstämpel. Detta är bara början och vi förhandlar med fler svenska apotekskedjor att lista Jabushe under 2015 och därefter.

Jabushe, som är en egenutvecklad produkt där Medica Nord äger alla patent och andra rättigheter globalt, är en svenskproducerad hudvårdsserie. Som främsta ingrediens innehåller hudvårdsserien den patenterade formulan QAL-100. Jabushe har kännbar, mätbar och klart synlig effekt, ger oftast resultat redan inom 3-4 veckor. Som en av endast två anti-ageiingprodukter i världen med artiklar i British Journal of Dermatology, har Jabushe en intensiv anti-ageing effekt som verkar reparerande på åldrande och solskadad hud. Daglig användning ger en finare lyster, mindre linjer och förminskar synbart porstorleken. Jabushe förbättrar och bibehåller hudens elasticitet och reducerar pigmentfläckar.

Stockholm 2015-03-24

För ytterligare information kontakta:
Jakob Johansson, VD
jakob@medicanord.se

eller

Jim Blomqvist, styrelseordförande
jim@medicanord.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Medica Nord Pressrelease 2015-03-24.pdf

Om Medica Nord
Bolaget bildades 2006 och fokuserar på forskning, utveckling och försäljning av kosttillskott, medicintekniska produkter och andra hälsoprodukter med kliniskt bevisad och vetenskapligt dokumenterad effekt och säkerhet. SCN förvärvade under sommaren 2013 Medica Nord-gruppen, och i juni 2014 även Nature Invest. Förvärven innebär att koncernen har en ledande position på marknaden inom hälsovårdsprodukter i Skandinavien med ett starkt utbud av såväl etablerade egna varumärken som inlicensierade produkter inom kosttillskott och registrerade medicintekniska produkter.