L-Argiplex Total fick utmärkelsen ”Årets energiboost” under Swedish health awards 2017

L-Argiplex Total har blivit framröstad till en av årets bästa hälsoprodukter vid Swedish health awards 2017 i Stockholm. I hård konkurrens fick L-Argiplex Total utmärkelsen "Årets energiboost". Priset anses av många vara det största som man kan vinna inom svensk egenvård.

Swedish health awards fungerar som en stjärnspäckad uppvärmning till den årliga hälsomässan Allt för hälsan på Stockholmsmässan. På galan uppmärksammades och prisades bl a årets inspiratör, årets influencer, årets hälsobloggare och årets hälsoföretag. När Allt för hälsan drog igång fortsatte prisutdelningen då årets bästa hälsoprodukter i 20 olika kategorier utsågs på den så kallade Kurerascenen. Samtliga produkter röstades fram av det svenska folket. L-Argiplex Total stod som vinnare i kategorin "Årets energiboost".
– Vi är otroligt stolta och glada för priset som räknas bland det största man kan vinna inom svensk egenvård. Det är särskilt kul att L-Argiplex Total har skapat ett så stort engagemang bland våra kunder och konsumenter, där allt fler efterfrågar produkten, säger Jonas Lind, marknads- och försäljningschef på Medica Nord.
L-Argiplex Total går hem bland svenskarna
L-Argiplex Total är en av de mest älskade lustprodukterna i Sverige sedan många år tillbaka. Först och främst är det en kombinationsprodukt med flera aktiva substanser som gör individen piggare och håller immunsystemet starkt. Den som använder L-Argiplex Total orkar mer, håller sig frisk och får mer energi. L-Argiplex Total innehåller ginseng som bidrar till normal sexlust och vitalitet. Innehållet motverkar även trötthet samt bidrar till en normal mental och fysisk prestationsförmåga. Ämnet biotin bidrar även till normala slemhinnor som är viktigt för många kvinnor.
L-Argiplex är marknadsledare med 8 av 10 köp inom segmentet kosttillskott för sexuell lust. De som använder produkten märker snabbt skillnad och blir piggare samt får tillbaka lusten. Många konsumenter använder L-Argiplex Total just för de uppiggande egenskaperna. Produkten kan därmed även användas för t ex idrott eller fysiskt krävande arbete. Användarna upplever generellt att de blir mer uthålliga och att det går snabbare att återhämta sig.
En energiboost för kropp och själ
Tröttheten och vardagsstressen gör sig påmind för många människor, vilket påverkar vardagen i allt större utsträckning. I vårt moderna samhälle där allt snurrar fortare, är det så mycket som ska hinnas med. Det är jobb, familj, vänner, aktiviteter och digitala stressfaktorer som gör att vi lever hektiska liv. Många känner att energin inte räcker till, vilket i sin tur leder till ökad trötthet. Tröttheten gör att många människor prioriterar bort kärleks- och sexlivet. Det finns förstås andra faktorer till att lusten uteblir eller avtar. Det kan vara psykologiska eller medicinska orsaker. Ålder och relationsproblem kan också göra att lusten minskar.
Oavsett anledning, så leder det till en ökad press på individen att inte kunna prestera eller känna lust. Det försämrar på så sätt även den totala livskvaliteten.
Sex tillfredsställer flera behov – oftast helt omedvetet. L-Argiplex Total boostar alla dessa saker på ett effektivt sätt.
OM L-ARGIPLEX TOTAL
I snart 15 år har L-Argiplex varit Sveriges mest älskade lustprodukt för män och kvinnor. Tredje generationens L-Argiplex är utvecklad tillsammans med några av Sveriges experter på området sex, lust och funktion. De har sammanfogat tre aminosyror; L-Citrullin och nykomlingen L-Ornitin med L-Arginin som är den centrala beståndsdelen. Den innehåller även Ginseng för normal sexlust och vitalitet samt för att motverka trötthet.
OM SWEDISH HEALTH AWARDS
Swedish health awards är ett samarbete mellan Allt för hälsan/Stockholmsmässan, Kurera, Life och Hälsokraft. Swedish health awards är en gala och en invigningsfest för mässdagarna på Stockholmsmässans Allt för hälsan samt det naturliga startskottet för inspirationsdagar för allmänheten.
MER INFORMATION
Fredrik Johansson
Senior Brand Manager
fredrik@medicanord.se
+ 46 36 38 74 73
www.largiplex.se