MedicaNatumin AB (publ) introducerar Jabushe på Amazon

MedicaNatumin kommer under oktober månad att introducera hudvårdsvarumärket Jabushe på e-handelsplattformen amazon.de. Amazon är en ny säljkanal för bolaget och Tyskland en ny marknad för Jabushe.

Lanseringen innebär att vi når konsumenter på tysktalande marknader. Den tyska lanseringen kommer stödjas med marknadsanpassat marknadsförings- och utbildningsmaterial samt en tysk variant av jabushe.com.

"Förberedelser har pågått sedan i våras och Amazon är en bra kanal för oss att bredda vår exponering av Jabushe till tyska konsumenter som till stor del handlar hudvård online. Detta innebär att vi också är väl förberedda för Amazons etablering i Sverige." säger Kjell Lundgren, Export Director på MedicaNatumin.

Jönköping 2020-08-20

För ytterligare information kontakta

Ulrika Albers, VD

Ulrika.albers@medicanatumin.se

Om MedicaNatumin
MedicaNatumin utvecklar, tillverkar och marknadsför hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Bolagets patenterade plattformar är utvecklade av den egna forskningsgruppen i samarbete med Karolinska och Sahlgrenska instituten. MedicaNatumins ledande varumärken inom kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter säljs till stor del på den nordiska marknaden men även till konsumenter runt om i världen. Vi har även distributionsrättigheterna för ett flertal populära ekologiska livsmedel och hudvårdsprodukter på den norska marknaden.
Huvudkontor och produktion finns i Jönköping respektive Habo samt dotterbolag i Tønsberg.
MedicaNatumin AB (publ) är listat på Nordic Growth Market (NGM) Nordic SME.