MedicaNatumin AB (publ) lanserar nytt kosttillskott FastTrack på den svenska marknaden

MedicaNatumin lanserar FastTrack, ett kosttillskott för att främja viktminskning, på den svenska marknaden. Produkten lanserades i Norge av koncernens dotterbolag Vitalkost under 2019 med mycket goda försäljningsresultat.

FastTrack är helt naturligt och ett väl dokumenterat kosttillskott, innehållande extrakt från gurkmeja, curry- och pepparrotsblad. Den unika sammansättningen utgör det aktiva ämnet Slendacor™ som ser till att färre nya mogna fettceller bildas och att de existerande fettcellerna minskar. Produkten har visat sig ge resultat vid ett dagligt intag av endast två kapslar och i kombination av sund kost och motion.

En stor mediakampanj är planerad i samband med lanseringen och produkten kommer att finnas tillgänglig i hälsofackhandeln och i utvalda e-handelskanaler.

För mer information: Fasttrack (https://www.fasttrack.expert/?lang=sv)

Jönköping 2020-05-08

För ytterligare information kontakta

Ulrika Albers, VD

Ulrika.albers@medicanatumin.se

Om MedicaNatumin
MedicaNatumin utvecklar, tillverkar och marknadsför hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Bolagets patenterade plattformar är utvecklade av den egna forskningsgruppen i samarbete med Karolinska och Sahlgrenska instituten. MedicaNatumins ledande varumärken inom kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter säljs till stor del på den nordiska marknaden men även till konsumenter runt om i världen. Vi har även distributionsrättigheterna för ett flertal populära ekologiska livsmedel och hudvårdsprodukter på den norska marknaden.
Huvudkontor och produktion finns i Jönköping respektive Habo och dotterbolag i Tønsberg samt Moss.
MedicaNatumin AB (publ) är listat på Nordic Growth Market (NGM) Nordic SME.