MedicaNatumin AB: Relansering av DERMYN® på den kinesiska marknaden

MedicaNatumin har medverkat vid ett flertal pressevents och en mässa under förra veckan som hållits i Beijing och Hangzhou i samband med relansering av hudvårdsserien DERMYN®.  Fredrike Tamas Hermelin, Councellor, Head of the Economic Section från Sveriges ambassad höll öppningstalet vid eventet i Beijing.

DERMYN® har funnits under ett antal år på den kinesiska marknaden och produktsortimentet är idag registrerat för lokal försäljning. I linje med vår tillväxtstrategi valde MedicaNatumin att ingå ett avtal med en ny distributör vid årsskiftet som är villig att investera i och bygga DERMYN®varumärket i Kina, framförallt på de kinesiska digitala plattformarna. Vår distributör har en stark historik och lång erfarenhet från arbete på den kinesiska marknaden med bland annat produktlanseringar för världsledande varumärken, PR och kommunikation.

"Det är fantastiskt att vara på plats och delaktig i lansering av en sådan innovativ produkt som DERMYN® till den kinesiska marknaden, som dessutom tillverkas i vår produktionsenhet i Habo. Vår egen personal har jobbat hårt tillsammans med vår distributör inför lanseringen och jag ser fram emot att följa utvecklingen framöver. Aktiviteterna i veckan har resulterat i onlineartiklar i bl.a. VOGUE (http://m.vogue.com.cn/beauty/news_101gc8bb54a47ea2.html?from=groupmessage&isappinstalled=0) och BAZAAR (http://m.bazaar.com.cn/bazaarbeauty/2019/0627/283074.shtml?from=groupmessage&isappinstalled=0) samt kommande artiklar i dags och kvällspress. Vi kommer fortsätta med att bygga varumärket globalt med Kina som prioriterad marknad" säger Ulrika Albers CEO.

Produkterna i DERMYN® serien har en ansiktslyftande effekt. Den används på ansikte, hals och dekolletage för ett naturligt lyft som ger en fast och spänstig hud. De innehåller Tricutan® Complex, MedicaNatumins patenterade teknologi.

Denna information är sådan information som MedicaNatumin AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 juli 2019. 

Jönköping 2019-07-01

För ytterligare information kontakta

Ulrika Albers, CEO/VD

Ulrika.albers@medicanatumin.se