Nya utmärkelser för SCN – Medica Nord

Medica Nord blev utsedd till årets leverantör i Norge av Norges största hälsofackkedjor Life och Sunkost. Bägge utmärkelserna blev utdelade nu i september med en veckas mellanrum. Kedjorna representerar runt 600 butiker i Norden med tillsammans ca 2,5 miljarder SEK i omsättning.

– Förra året Sverige, i år Norge, jättekul, säger Jim Blomqvist, ordförande i SCN – Medica Nord. I konkurrens med så många andra leverantörer, har vi igen visat hur pålitliga vi är och hur väl vi bygger och vårdar relationerna med våra kunder och partners. Utmärkelserna bekräftar vårt fokus på hälsofack som en mycket viktig säljkanal för våra produkter, och hur bra vårt samarbete fungerar i samband med kampanjer och gemensam marknadsföring. Och det tål dessutom att upprepas att en stor anledning till att vi får dessa utmärkelser är givetvis att SCN-Medica Nord har ett antal framgångsrika produkter som säljer mycket bra i hälsofackhandeln.

Stockholm 2014-09-17

För ytterligare information kontakta
Jakob Johansson, tf VD SCN-Medica Nord
jakob@natureinvest.se,

eller

Jim Blomqvist, Styrelseordförande
jim@scnmedicanord.se
info@scnutrition.com
www.scnutrition.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Scandinavian Clinical Nutrition Pressrelease 2014-09-17.pdf

Om SCN
Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB (SCN) är ett skandinaviskt bolag bildat 2006 som fokuserar på forskning och försäljning av kosttillskott och andra hälsoprodukter med kliniskt bevisad och vetenskapligt dokumenterad effekt och säkerhet.

SCN förvärvade under sommaren 2013 Medica Nord-gruppen. Förvärvet innebär att SCN nu har en ledande position på marknaden inom hälsovårdsprodukter i Skandinavien med ett starkt utbud av nya såväl som etablerade egna och licensierade produkter.