SCN: MedicaNord utsett till årets leverantör av LIFE

SCN’s helägda dotterbolag Medica Nord utsågs på lördagen till årets leverantör av LIFE. LIFE, som är SCN/MedicaNord’s största distributör, har 440 hälsobutiker i Norden och en årsomsättning på ca 800 miljoner kronor. Man samarbetar med cirka 50 leverantörer. Läs mer på Axier.Se Blogg – SCN bolag utsett till årets leverantör ( http://axier.se/bors-marknad/SCN-bolag-utsett-till-arets-leverantor )

”Den här utmärkelsen är fantastisk”, säger SCN’s ordförande Jim Blomqvist. ”Den är ett tydligt erkännande att vi arbetar långsiktigt och seriöst, och bidrar till att utveckla egenvårdsmarknaden i Norden. Utmärkelsen bekräftar också att ledningen har rätt fokus och att vi har ett otroligt duktigt team därute som bygger och bibehåller goda och långvariga relationer med våra distributörer, samt dessutom att vi har ett antal produkter hos LIFE som uppskattas av kunderna och uppnår starka försäljningssiffror. Detta pris kommer att ha stor betydelse för bolaget och vår försäljning framöver, både på kort och lång sikt. Med detta i ryggen jobbar vi vidare enligt plan för en ansvarsfull expansion, och nu närmast blir LIFE vår viktigaste distributionskanal i Sverige och Norge när vi lanserar Appethyl.”

 

Om SCN

SCN är ett skandinaviskt bolag bildat 2006 som fokuserar på forskning, utveckling och försäljning av nutraceuticals – kosttillskott med kliniskt bevisad och vetenskapligt dokumenterad effekt och sä­kerhet. Tillsammans med MedicaNord utgör bolagen en egenvårdskoncern som  utvecklar, marknadsför och säljer produkter som bidrar till ökad livskvalitet för den enskilda individen. Koncernen arbetar med såväl egna som inlicensierade varumärken, med fokus på dokumenterad viktminskning, hudvård, kvinnohälsa, ledhälsa och immunförsvar. I produktportföljen finns nu egna varumärken som bland annat Jabushe, L-Argiplex, Nypozin, Membra7, CUUR., Immolina, och Ledactin samt agenturprodukter som Collacen, Colizin, Linella och nyligen även Appethyl. SCN blir nu en av de större aktörerna på marknaden inom sitt område.

SCN har sitt huvudkontor i Stockholm och aktien är listad på Nordic MTF.

 

För ytterligare information kontakta

Jim Blomqvist

Styrelseordförande Scandinavian Clinical Nutrion AB (publ)

info@scnutrition.com

www.scnutrition.com