SCN’s turnaround fortsätter – ackordsskulderna till fullo reglerade

Alla ackordsskulder är nu reglerade och företagsrekonstruktionen i SCN är därmed till fullo verkställd.

Förutom att alla gamla skulder är lösta, har SCN nu en kassa som räcker till marknadsbearbetning såväl som till förvärv åtminstone fram till 2013.

”Arbetet med att vända skutan är genomfört och vi sätter nu full fart framåt. Jag bedömer utsikterna för SCN som ljusa. Under hösten finns både lansering och potentiella förvärv i sikte” säger bolagets nya VD Enrico Vitali-Rosati.

Kontakt till SCN:

Anders Struksnes

as@scnutrition.com

08-222 006  /  +47 911 98 942

 

 

Om SCN

Scandinavian Clinical Nutrition AB är ett skandinaviskt bolag bildat 2006 som fokuserar på forskning, utveckling och försäljning av nutraceuticals – kosttillskott med kliniskt bevisad och vetenskapligt dokumenterad effekt och säkerhet.

På forskningssidan har SCN ett avtal med Karolinska Institutet och nära samarbeten med andra välrenommerade institutioner som University of Mississippi. På försäljningssidan har SCN partnerskap med ledande distributörer i USA, Sydamerika, Asien, Europa och Skandinavien.

SCNs produktportfölj består idag av ett flertal etablerade varumärken, såsom Immolina, CUUR och Ledactin, alla med vetenskaplig dokumentation och patent-/varumärkesskydd. Vidare studier pågår för att utveckla utvalda produkter till OTC-produkter och/eller functional foods.

SCN har sitt huvudkontor i Stockholm och aktien är noterad på NGM (Mtf).