06 May 2021

Andreas Skiöld tar över som interim CFO i MedicaNatumin AB (publ)

Emil Svahn har beslutat att lämna sitt uppdrag som CFO för MedicaNatumin och ersätts av Andreas Skiöld som utsätts till Interim CFO från och med 1 september.

Emil Svahn, som varit MedicaNatumins CFO sedan 2016, har beslutat att lämna bolaget för att anta nya utmaningar. För att säkerställa vår ekonomifunktion samt för en smidig lösning för hela koncernen har vi beslutat att ersätta Emil med Andreas Skiöld, som från och med 1 september tar över som interim CFO. Andreas har tidigare haft rollen som både CFO och VD på MedicaNatumin. Andreas arbetar numera som affärsrådgivare hos Lidhed Boström och utför uppdraget på konsultbasis. 

”Det har varit en otroligt spännande tid på MedicaNatumin och jag är stolt över den resa vi har gjort tillsammans de senaste fem åren. Jag ser fram emot nya utmaningar men ser tillbaka på min tid på MedicaNatumin med glädje och stolthet”, säger Emil Svahn.

”Emil har varit en mycket uppskattad kollega och en viktig del i MedicaNatumins resa de senaste fem åren och kommer självklart att bli saknad. Jag har full respekt för hans beslut och önskar honom all lycka framöver. Jag känner mig också trygg med Andreas Skiöld som en mycket bra lösning där vi får en person som har stor erfarenhet av företaget och som kommer vara drivande tills att vi fått en mer permanent lösning på plats. ”, säger Peter Hencz, VD MedicaNatumin.

Jönköping 2021-05-06

För ytterligare information kontakta

Peter Hencz, VD

Peter.hencz@medicanatumin.se

Om MedicaNatumin
MedicaNatumin utvecklar, tillverkar och marknadsför hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Bolagets patenterade plattformar är utvecklade av den egna forskningsgruppen i samarbete med Karolinska och Sahlgrenska instituten. MedicaNatumins ledande varumärken inom kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter säljs till stor del på den nordiska marknaden men även till konsumenter runt om i världen. Vi har även distributionsrättigheterna för ett flertal populära ekologiska livsmedel och hudvårdsprodukter på den norska marknaden.
Huvudkontor och produktion finns i Jönköping respektive Habo och dotterbolag i Tønsberg.
MedicaNatumin AB (publ) är listat på Nordic Growth Market (NGM) Nordic SME.


Nedladdningar