25 Jan 2018

Genombrott med Jabushe på den kinesiska marknaden

MedicaNatumin har sett en ökad efterfrågan på våra stora varumärken och framförallt för Jabushe från den asiatiska marknaden där svenska ”originalprodukter” står högt i kurs. Vår försäljning till Kina sker via en distributör med exklusivt avtal genom frihandelszoner och online.

MedicaNatumin har nu erhållit en order från vår exklusiva distributör som omfattar flera av våra produkter i Jabushe sortimentet. Värdet av ordern beräknas till ca. 6 MSEK.

Peter Carlsson, COO: ”Vi ser lovande på utvecklingen av vår affär i Kina tillsammans med vår distributör. Jabushe är ett fantastiskt varumärke och mottagandet har varit över förväntan på den kinesiska marknaden”

Jabushe, som är en av Bolagets helägda produkter och varumärke, med svensk tillverkning är en unik hudvårdsserie, ett resultat av svensk forskning. Jabushe innehåller QAL-100, en patenterad formula som består av Q10, acetylkarnitin och liponsyra. Dessa substanser reducerar synliga ålderstecken, förnyar hudens spänst, lyster och reducerar porstorleken. Jabushe är en av få hudvårdsprodukter i världen vars kliniska studier publicerats i The British Journal of Dermatology.

För mer information om varumärket se www.jabushe.se

Denna information är sådan information som MedicaNatumin AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25 januari 2018.

Jönköping 2018-01-25


Nedladdningar