27 Apr 2020

Grundaren och säljaren av Vitalkost AS, investerar i MedicaNatumin AB (publ)

MedicaNatumin AB (publ) meddelar att grundaren och säljaren av Vitalkost AS, Gustav Martinsen, via bolaget Ocobiam AS har köpt 4 miljoner aktier i MedicaNatumin AB.

”Som tidigare ägare av Vitalkost AS, tror jag på synergier och betydande tillväxt för bolaget under de kommande åren. Mitt intryck av MedicaNatumin AB, i samband med förhandlingarna före försäljningen, har bekräftat att detta är ett mycket välskött bolag som enligt min mening kommer att få en betydande tillväxt framöver. Baserat på denna bedömning har jag valt att investera i bolaget.” säger Gustav Martinsen.

Jönköping 2020-04-27

För ytterligare information kontakta

Ulrika Albers, VD

Ulrika.albers@medicanatumin.se

Om MedicaNatumin
MedicaNatumin utvecklar, tillverkar och marknadsför hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Bolagets patenterade plattformar är utvecklade av den egna forskningsgruppen i samarbete med Karolinska och Sahlgrenska instituten. MedicaNatumins ledande varumärken inom kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter säljs till stor del på den nordiska marknaden men även till konsumenter runt om i världen. Vi har även distributionsrättigheterna för ett flertal populära ekologiska livsmedel och hudvårdsprodukter på den norska marknaden.
Huvudkontor och produktion finns i Jönköping respektive Habo och dotterbolag i Tønsberg samt Moss.

MedicaNatumin AB (publ) är listat på Nordic Growth Market (NGM) Nordic SME.


Nedladdningar