22 Mar 2018

Stark utveckling av Jabushe på den kinesiska marknaden med en tredje större order

MedicaNatumin har erhållit en tredje större order på kort tid för Jabushe-produkter från vår exklusiva distributör på den kinesiska marknaden. Värdet av ordern uppgår till ca. 8 MSEK med beräknad utleverans i början på andra halvåret.

Vår distributör investerar i marknadsföring av Jabushe som varumärke och detta återspeglas nu i en ökad efterfrågan på produkterna. Vi ser ett tydligt momentum i denna affär med erhållna order i första kvartalet på sammanlagt ca. 25 MSEK. Vi fortsätter att stödja och arbeta nära vår exportpartner för att bygga varumärket lokalt.

En stor andel av dessa order kommer att produceras i vår egen produktionsanläggning i Habo.

Jabushe, som är ett av Bolagets helägda varumärken med svensk tillverkning, är en unik hudvårdsserie och ett resultat av svensk forskning. Jabushe innehåller QAL-100, en patenterad formula som består av Q10, acetylkarnitin och liponsyra. Dessa substanser reducerar synliga ålderstecken, förnyar hudens spänst, lyster och reducerar porstorleken. Jabushe är en av få hudvårdsprodukter i världen vars kliniska studier publicerats i The British Journal of Dermatology.

För mer information om varumärket se www.jabushe.se

Denna information är sådan information som MedicaNatumin AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 mars 2018.

Jönköping 2018-03-22


Nedladdningar