27 Feb 2018

Ytterligare en större order för Jabushe till den kinesiska marknaden

MedicaNatumin har erhållit ytterligare en större order från vår exklusiva distributör som omfattar flera av våra produkter i Jabushesortimentet. Värdet av ordern beräknas till ca. 11 MSEK.

MedicaNatumin fortsätter att se en ökad efterfrågan av Jabushe på den svenska marknaden och styrkan i varumärket har legat till grund för det stora intresset för Jabushe från den asiatiska marknaden, där svenska ”originalprodukter” står högt i kurs. Vår försäljning till Kina sker via en distributör, med exklusivt avtal genom frihandelszoner och online, vars marknadsföringsinsatser har höjt medvetenheten om Jabushe och resulterat i denna större order.

Jabushe, som är ett av Bolagets helägda varumärken med svensk tillverkning, är en unik hudvårdsserie och ett resultat av svensk forskning. Jabushe innehåller QAL-100, en patenterad formula som består av Q10, acetylkarnitin och liponsyra. Dessa substanser reducerar synliga ålderstecken, förnyar hudens spänst, lyster och reducerar porstorleken. Jabushe är en av få hudvårdsprodukter i världen vars kliniska studier publicerats i The British Journal of Dermatology.

För mer information om varumärket se www.jabushe.se
Denna information är sådan information som MedicaNatumin AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 februari 2018.


Nedladdningar